tiistai 24. elokuuta 2010


...jalkoja ja sydäntä! Ah, miten kauniit - ihanaa neuletta ja juuri sopivat. Saunan jälkeen laitoin heti jalkaan, nyt sade rummuttaa kattoon, mutta on niin lämmin jaloille. Kynttilän kun vielä oisin tajunnut laittaa palamaan... Kiitos <3

Ja lisäänpä myös toisen piristyksen kuvan kun on näköjään unhottunut... Anteeksi... Noita hiveltävän ihania Dinky Dyes silkkejä - minä vaan niitä silittelen ja ihailen :)


Ihania juttuja jo kolme elokuussa! Mua on hemmoteltu ihanasti! Kiitos ja halaus!

tiistai 10. elokuuta 2010

No ihan varmasti on sopiva keli sukille! Melkein ainahan mulla on kotona villasukat jalassa; nyt pahimmilla helteillä kyllä ei. Mutta jos olis ollu jotkut puuvillaiset niin varmasti olis ollut silloinkin :)
Siis - minä tietysti oletit että villasukista on kysymys kun Salainen Syyspiristäjäni kyseli kengänkokoa. Ja minä rakastan villasukkia! Mutta jalkani on oudon mallinen nivelreuman takia, lyhyt mutta leveä. Ja vartta ei saa paljoa olla kun nilkka ei taivu...
EDIT Niin, koko tosiaan jäi mainitsematta:> Jaa, viivottimella mitattuna about 24cm kantapäästä varpaanpäähän eli lähempänä 36. Siis tämän taulukon mukaan 37:)
My Secret Stitcher friend was asking about my shoe size... I love knitted socks and wear them always at home! My feet are very wide and quite short, and my ankles don't move (because of RA)

perjantai 6. elokuuta 2010


Nyt on Lizzie Kate-malleja liikkeellä: sain Sandralta korvaavan 4. kierroksen pistelyn, jonka hän kylläkin lähetti juuri samana päivänä kun eka saapui, matkustettuaan kaksi kuukautta :| Upea pussukka ja nuo itsetehdyt tagit ovat myös aivan ihania!
Suklaatakin oli mukana, mutta ...
Lots of Lizzies going around: Sandra sent me a replacement Round 4, because the first one was travelling for two months :| Noow I have two great gifts! The tags are great, too! And there WAS some chocolate...

And this is what Kathy stitched for me in Round 5 - such a pretty small pillow with beautiful lace!
5. kierroksella Kathy pisteli tämän ihanuuden, pitsit ja kaikki!


Oma pistelyni meni Marianille; olisin vielä halunnut yhdistää tuota taustakangasta jotenkin etupuolelle, mutten osannut.:(
My stitched pillow travelled to Marian!

EDIT - the black spot is a ladybu button :)
Tuo musta möykky on leppäkerttunappi :)

tiistai 3. elokuuta 2010


Ihanaa, heti ekaksi sain toivomani neulavahdin! Välillä kun tuntuu että jos lasken neulan pois sormistani vaikka vain lankaa vaihtaakseni, se on jo hukassa... Enää ei ole! Perhosella ja P-kirjaimella koristettu ihanuus saapui tänään salaiseltani Lennun Syyspiristysvaihdossa. Kiitos!
Lennu's exchange for fall has started and I got just what I needed - a needleminder. Hopefully I'll lose no needles any more. Thank you!

;;