lauantai 16. lokakuuta 2010

Syyspiristys 6OMG! Torstain PITKÄN 12 -tuntisen työpäivän jälkeen olisin voinut itkeä kun näin tuon kuoren. Mutta en jaksanut :)
Niin upea Barbara Anan malli MailArt -kuorena, ja suklaata (NAM!) ja ... silkkilankoja! Syötäviä värejä!! Caronin Waterlilies: Painted Desert ja Cherry - IHANIA!

Syyspiristys 4 & 5

Jo aikoja sitten sain...

perhosheijastimen kauniissa paketissa. Kortissa luki: "Illat pimenee ja valo vähenee. Siis on aika perhosen pimeitä hetkiä piristää." Ja perhonen kulkee pimeällä mukana!


Pirjon päiväksi sain syysnenäliinoja. Eikö kaikki nenäliinat olekaan valkoisia? :)

perjantai 15. lokakuuta 2010

Saunassa käyty, pihkayrtin tuoksuisessa, villasukat jalkaan ja iltapalaa. LOMA!

Eilen oli "iltakoulu" eli olimme koulussa ensin klo 9.00 - 15.00 ja sitten viidestä yhdeksään :) - työpajoja (draamaa, taikatemppuja, ammuntaa, savitöitä, bändiä, joogaa jne), vanhemmille Wilma -esittelyä ja lopuksi vielä taikashow. Reumaiset jalkani särkivät mielettömästi kun kotio pääsin...olohuoneeseen ja jalat ylös. "Onko mulle postia?" ja poikani kantoi mulle m-i-t-ä i-h-a-n-i-m-m-a-n MailArt kirjekuoren, silkkilankoineen, salaiselta <3 Aivan ihana! Kuvia huomenna...
Samaan syssyyn sain Marelon monen kuun vaihdon kankaita, ihania vaaleita aidakankaita!

Lämmin kiitos siis molemmille!Annette and Missy are having a month long giveaway!

Annettella ja Missyllä on koko kuukauden kestävä Halloween -aiheinen arvonta!

torstai 7. lokakuuta 2010

Ihan ylläri

... ja Pirjon päiväksi. Nenäliinoja syksyisessä kuosissa, siis lehtiä ja oravaa :) Mun on pakko löytää viikonloppuna kameran piuha... Kiitos salaiselle!

lauantai 2. lokakuuta 2010

Another...


... great giveaway - please go and check Sarah's blog.
Sarahin ihana arvonta!

;;