perjantai 6. marraskuuta 2009

Lahjuksia sataa! New gifts!
Ihania lahjoja! Lizzie Kate Exchange tuli Janetilta Malesiasta ja Salainen ystäväni lähetti ihqun, aivan ihana Barbara Anan pistelyn "Don't bug me! I'm stitching" ja kangasta ja lankoja.

Two great mails today - Round 2 L*K from Janet in Malaysia and a package from my Secret Stitcher Friend! She stitched me a Barbara Ana design "Don't bug me! I'm stitching!"

5 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Olinkohan vielä noteerannutkaan siirtymistäsi Bloggerin puolelle... No, hyvä, että nyt huomasin! On tämä "surffailu" jäänyt onnettoman vähiin viime aikoina.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana. Barbara Anan mallit on aivan ihania ja eritoten hauskoja. Harmi, vain että niiden ostaminen on turhan hankalaa :/ Mutta, onhan mulla ne joulusalin mallit vielä liki kaikki pistemättä :)

Kirsi kirjoitti...

Olet onnettaren (15-vuotiaan pojan rötkäleen) suosikki! Voitit blogissani toisen jouluarvontapaketin! Pistän postia tulemaan...

gloriosa kirjoitti...

Ihania pitelyitä. Barbara Anan mallit ovat kaikki ihania. Ostaminen on vain hyvin vaikeaa. Tuon mallin haluaisin kyllä itsekin joskus saada tai pistellä. On se vain niin ihana. Lizzie Katen mallit ovat kaikki myös sellaisia että jokaisen voisi seinällensä laittaa:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea pistely.