tiistai 4. toukokuuta 2010

Ihanaa postia tänään: sain Marilta ihanan oranssille Autmn field -kankaalle pistellyt oranssit ruusut. Vaihto oli Kirsin järjestämä lempikukkavaihto. Kiitokset molemmille! Ensin kyllä ihmettelin että mitä salaisuuksia Mari on mulle kirjaillut...
Great mail - Mari stitched me orange roses on a lovely Autumn fields fabric. Kirsi organized this through her blog Pretty Exhanges. Thank you ladies!
First I was a bit puzzled with he secret message Mari had stitched...No, selvisihän se kun käänsi kankaan! Well, you just had to turn it!


Niina puolestaan järjesti blogissaan viimeistelyvaihdon - ihanaa! Siis joku muu viimeistelee pistelyni!
Itse lähetin oman ihan selkeän biscornupistelyn (jostain freebie ja Northern Lights silkki Orange Fandango) Virpille ja toivoin siitä ihan jotain muuta! Ja sain ihanan kassin, jossa pistely koristaa taskua. Sinne voin piilotella biscornuja pölyltä (ja isännältä :P) piiloon. Suurkiitos Virpille ja Niinalle!
Niina organized a very welcomed finishing exchange: I stitched a biscornu style freebie with lovely Northern Lights silk Orange Fandango and sent it to Virpi, hoping for something else than a biscornu :) And I got a bag where I can hide all the biscornus :P Thank you so much Virpi and Niina!


Omani meni tänään perille Niinalle; hän sai ensimmäisen pinkeepinsä! Ja minä sitten jaksan ihailla nuita yhden yli pistelyitä...
Mine was received today,; Niina got her first pinkeep! And I keep admiring people who have the endurance to stitch over one...

Ja vielä

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No huh, onneksi salaisuus selvisi, vähän kyllä täällä jännitin mitä olin aikaiseksi saanut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Biscornuvaihto on matkalla. Anteeksi myöhästyminen. T: Vaihtoparisi

Mari kirjoitti...

Ihania pistelyitä! :)

Katri kirjoitti...

Tosi nättiä ruusuja! Minäkin vähän mietin tuota salaista viestiä enkä olisi sitä kyllä ratkaissut itsekseni :)

Tosi kivoja viimeistelyjä, ja kiva vaihtoidea!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kaikki ovat kauniita; ja tuo vaihtoidea on vallan mahtava :)!

Brigitte kirjoitti...

Very nice projects and finishes!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi kiitos: iiiiiiihana minun kello! Kuule, luulenpa, että olet oikeassa, kassiksi se taitaa muotoutua, kun olit laittanut noin upeaa "kassikangasta" mukaan. (Ja kun meidän pikkurinsessa ehti sen - vielä vai haaveissa olevan - kassin jo itselleen varata :D.) Kauniin kellomallin olit löytänyt, ja hyvin se kyllä kurjenkellolta näyttää. Osaan kyllä kuvitella mallin löytämisen karikot, kun itsekin epätoivon vimmalla etsin laventelimallia - ja manasin, että miksei minun kohdalleni osunut ruusupistelyä, ruusumalleissa kun on ihan valinnanvaraa :D. Vaikka täytyy myöntää, että kun sopiva malli sitten löytyi, sen pisteleminen oli todella hauskaa, joten toivottavasti oma kokemuksesi oli vastaava :). Hieno, viimeisen päälle ajateltu lähetys sinulta - jälleen!

Leena kirjoitti...

Kiitos vinkistä :)
Niitä rasioita löytyy täältä
http://www.cchobby.fi/pages/productList.asp?MicroGroupGuid=&SubjectGuid=5026&SubGroupGuid=10982&currentPage=7&Sort=0

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa!