perjantai 16. heinäkuuta 2010

Ihana kesä!


Sain Lennun "Ihana kesä" -vaihdossa Jaanalta ihanan Sweet Summer -tyynyn - että osaakin olla makia :) Mainiosti muokattu Home Sweet Home -malista. Ihana, kiitos Jaana!


Itse pistelin Jaanalle Tralala:n Duo Bouquets Anciens orvokkimallin vaaleansiniselle kankaalle ja viimeistelin sen pinkeepiksi, jossa on takana tasku. Ihan vaan kun halusin sellaista kokeilla :) Tykästyin Tralalan näihin kukkamalleihin aivan täysin ja kotona odottaakin jo Floralie No 1...

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi kuinka ihanat vaihdot löytyivät tästäkin blogista! Tuo pinkeep on tosi nätti, tykkään tuosta mallista kovasti! Jaanan tekemä tyyny on myös tosi kaunis!

Sari kirjoitti...

Tosi ihanat vaihdot täälläkin!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania vaihtoja kerrassaan

Anonyymi kirjoitti...

Upean tyynyn sait. Mahtavasti olette muokkailleet malleja kesäteemaan sopiviksi. Tuo pistelemäsi kukkanen on myös hieno ja upeasti viimeistelty.

Jill kirjoitti...

Hi Pike, thank you for your message of sympathy regarding my mother. I love reading your blog - so many beautiful items. I have actually done a bit of cross stitch lately. I used to do heaps years ago but just getting back into it. Was lovely to hear from you. xx

MysteryKnitter kirjoitti...

That one is pretty.