sunnuntai 2. tammikuuta 2011


Lumiukosta kesään - tänään aloitin CCN:n mallin Joyful Summer. Kankaana 32ct Vintage Country Cream ja lankoina suositellut Crescent Colours (tuntuu mnenvän helposti solmuun?) ja DMC.
First a snowman, then summer: Jouful Summer by CCN. Fabric 32ct Vintage Country Cream and Crescent Colours and DMC threads. CC seems to tangle a lot?

10 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Se on kyllä ihana malli, tässä hassutuksessa kyllä törmää toinen toistaan ihanempiin pistelyihin ja inspiroituu toden teolla!

Anonyymi kirjoitti...

Great new start, Pike!! Such wonderful colours too!

Srinity kirjoitti...

Tuo malli on ihana ja olet kyllä saanut tosi paljon jo pisteltyä. Minä oon huomannu, että Thread Heavenia käyttämällä nuo solmuuntuvat erikoislangat saa pysymään aisoissa. Käytän sitä myös metallinlankojen kanssa.

Lennu kirjoitti...

Oi tuo on ihana malli! Tosi mukava kiertää blogeja ja katsoa mitä kaikki ovat pistelleet :)

jaanaO kirjoitti...

Mä olen pistellyt tuon joskus, odottaa viimeistelyä....

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kiva näitä hassutus-projekteja on tosiaan nähdä blogeissa. :) Joka puolella näkeee toinen toistaan kauniimpia malleja. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä nopsa pistelijä :) Näyttää kyllä syötävän suloiselta.

Kirsi kirjoitti...

Minäkin tunnistan tuon mallin. Juuri kun yksi yö "rellestin" nettikaupassa, katselin tuota, mutta jäi tilaamatta. Nyt sitten malttamattomana odottelen rellestelyni tuloksia kotiin, mutta vielä on posti polkenut meidän ohi. Kiva nähdä tuo työsi sitten valmiina. Tiedätkö jo miten viimeistelet?

Michele kirjoitti...

Those are the prettiest colors!

MysteryKnitter kirjoitti...

How beautiful!