keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Bling bling!

Kirsi järjesti ihanan Bling bling -vaihdon vaihtoblogissaan. Alkuun mietin että mukaanko: toisaalta en ole mikään varsinainen bling, bling -tyyppi, toisaalta inhoan metallilangoilla pistelyä. En yksinkertaisesti ole vielä löytänyt sellaista kultalankaa, joka suostuisi tottelemaan :( Onneksi lähdin!
Kirsi organized a Bling bling -exchange; I wasn't sure if I should take part... I'm not such a bling person and I hate stitching with metallic thread. Or maybe I just haven't found a gold thread that would be easy to stitch... But I'm glad I did participate!

Sain parikseni Sarin; heti muistin että punaiset ovat lempivärejänsä, ja kun muita vinkkejä olivat kulta ja vaikka korurasia, niin siitä se lähti. Pistely on osa A Mon Ami Pierren mallista Nine Red 1, vähän mukaellen, kun piti sitä kultaa saada mukaan, tällä kertaa helmien muodossa. Puurasia on maalattu kultamaalilla ja sisällä punakultaista raitakangasta.
I stitched for Sari; I knew she liked reds, she also mentioned gold and maybe a jewellery box... That was it: I stitched her a part of a A Mon Ami Pierre design Nine Red 1, with some beads. The wooden box was painted with gold paint.
Aina vasta vaihtoa postittaessa tulee mieleen, että hei, minäkin saan tällaisen vaihdon :) Sain omani Sarilta, mutta en samalta. Tämä ihanuus, kimaltava kangas, pikkuriikiset pistot ja suloinen ruusu - on tuo Srinity varsinainen miniatyyrimestari. Kaiken lisäksi tämä muistitikkukotelo sisälsi hänen tikun ja hänen keräämiään ilmaismalleja - niiden parissa saa kulumaan tunnin jos toisenkin. Suurkiitos Sinulle! Juu, kieltämättä tuo kaunis harmaa satiininauha tuo Chanelia mukaan.
When you are mailing your exchange, you realize that you are getting one, too. Mine came from Srinity, the master of miniatures :) She made me that beautiful memory stick cover with the memory stick filled with freebies! I'll have a great time going through those! The pink fabric and the grey satin ribbon makes it a bit Chanel :)

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kiva idea tuo muistitkku ! Ja tyylikäs suojus siinä. :-)

Kauniin rasian olet sinäkin tehnyt toiselle Sarille.

Sari kirjoitti...

Kiva tuo muistitikkukotelo :)

Kiitos vielä tätäkin kautta rasiasta. Se on kaunis. On muuten tosi kiva tuo koko malli, monta nättiä neliötä siinä.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kauniita molemmat. :)

kissankello kirjoitti...

tosi hienoja kumpikin :)

Srinity kirjoitti...

Kiva että tykkäät lähettämästäni vaihdosta. :) Ajattelin että kun tosiaan sanoit että et ole niin bling bling-tyylinen niin teen jotain käytännöllistä.

Lennu kirjoitti...

Ihania ovat molemmat vaihdot, tosi kauniita!

MysteryKnitter kirjoitti...

Siis ehdottoman tyrmäävää!