perjantai 21. lokakuuta 2011

No news is good news?

Just being lazy I guess. I have been stitching but mostly for secret exchanges around the world (just counted six should be completed till December 5th), so not much to show. What's more, I'm so bad at taking pictures...

We just had our autumn holiday (one week) and this is the last night - to celebrate I came up with a drink :) Some rum, cold coffee, milk and coke - tastes ok.

4 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kommenttina kommenttiisi: Haa-haa-haa, Pirjo: mahdutko muka itse 25 v. vanhoihin vaatteisiin? Minä en. Olin silloin kokoa 36-38 (ja silloin oli vielä kurvitkin oikeilla kohdilla :D), nyt 42-44. Ei viitti aiheuttaa itselle pahaa mieltä änkeemällä itseään makkarankuoriin ;D. - Mutta ainahan sitä voi kattella vanhoja vaatteita ja ajatella, että kuvitella, tommonen mahtu joskus päälle... On se kyllä totta, että nuoruus menee hukkaan nuorissa! Miten sitä silloin - 25 v./kg sitten - tunsi itsensä "ihan läskiksi", ja muutenkin oli kaikkea huomauttamista. Olis pitäny tajuta, että ei se ainakaan paremmaksi vanhemmiten muutu. Mutta onneksi karttuu tätä sisäistä kauneutta (!?), eiks jeh?

Sari kirjoitti...

KIITOS!!!!!!!!!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Et saa ylipuhuttua; en tykkää makkarankuorista yllä, vain syötynä :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Kuulostaa upealta. Tarkoitan pistelytilannettasi.