keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Christmas ornaments
Toinen vaihto saapui Ranskasta. Anne lähetti ihanan kuusen - puut ovat yksi lempiaiheeni jouluna. (Taas on yksi malli suunnitelmissa). Mukana paketissa oli myös puiset NOEL -kirjaimet ja ranskalainen pistelylehti, jossa on hänen ystävänsä malli. Sain siihen kuuluvat langat, nauhat ja napit, joten tämä syysvärinen blackwork taitaa päätyä RistiPistoHassutukseen!
Itse lähetin Annelle Heart in Handin Christmas Bird:in.

My other package arrived from France - Anne sent me an alphabet tree. I just love Xmas trees (and am planning to stitch this freebie one, too). She included a French magazine with a chart by her friend and the floss, ribbon and butttons for it. I think I'll have to make this one of the fifteen (Crazy January Challenge 2011) Maybe you would like to join us?
I sent Anne the Christmas Bird by Heart in Hand.

6 kommenttia:

anne-isis kirjoitti...

Oh it cames very quicly - i'm glad you like it

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihanalta näyttää - kuin myös SyysPiristyksesi, jotka ovat olleet tosi kivoja!

(Minäkin kävin kopsaamassa tuon kuusimallin. Mietinkin, että olisi ehkä kiva tehdä noita yksi-/harvavärisiä pistelyitä Hassutukseen, kun en halua suunnitella etukäteen kovin tarkkaan, mitä sitten teen. Ei tulisi sitten ropleemeja sen kanssa, ettei ole jemmassa sitä lankaa, mitä mallissa kaivattaisiin.
Mie kun oon semmonen päiväperho, että tahdon päättää vasta just ennen, mikä sinä päivänä huvittaapi aloittaa :D.)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta arvontaan! :)

Dani - tkdchick kirjoitti...

Those are lovely ornaments sent and received! Thanks for sharing the freebie link!

Tiina S-H kirjoitti...

Hei Pirjo! Kiitos kovasti Lennun jouluvaihdon lähetyksestä. Tosi nätti enkelimalli, ihastuin :) Laitan vasta illalla (pitkästä aikaa) blogiin päivitystä, kun muksu on unilla ja on äidin omaa aikaa käsillä. Mukavaa joulun odotusta!

Ulla kirjoitti...

Ihania, ihania vaihtoja kaikki! Minäkin haluan tuon Lizzie Katen mallin, se on tosi söpö!