tiistai 14. joulukuuta 2010

Many exchanges going around - I received three lovely ones.
#1 - Finnish exchange organized by Lennu: Mari sent me a pinkeep and the prettiest of charts, the new L'K Snowman!!! Which I immediately started! My L*K angel went to Tinniina.
#2 - Pam sent me a snowman, so cute and sewn as a star. Pretty! I wanted to start that when I saw it in the JCS but didn't.
My ornament to her, BTW, was a reindeer one. I'll try to find a picture...
#3 - Marelo stitched me a cutest little box; she must have heard that I truly don't spend a lot of time cleaning or doing chores...


Vaihtorumba käynnissä - tänään sain kolme, kyllä KOLME ihanaa pakettia.
#1 - Lennun Jouluvaihto: sain Marilta ihanan joulunvärisen lumiukkopinkeepin - ja lumiukkomallin. Ah, Lizzie Katen uusin - ja lankoja mukana... Aloitettu on jo, kaulaliinaa... :)Oma pistelyni lähti uudelle tuttavuudelle eli Tinniinalle: pistelin Lizzie Katen enkelimallin ja osui kuulemma oikeaan. Kiva!

#2 - wXSw-ryhmän jouluvaihdossa sain ihanan lumiukkokoristeen Pamilta. Tuo tähden muotoinen koriste kiinnitti kyllä heti huomioni joululehdessä (kiitos Eila lehden lainasta - saahan se vielä viipyä meillä? :P), mutta en jaksanut sitä alkaa värkätä, helmiä ja kaikkia :) Nyt mulla on se! Mukana ihanaa Reesen maapähkinäsuklaata ja Skittles (poika söi jälkimmäisen), talvinen muistilehtiä ja pienet kynät.

#3 - Marelon pitkän vaihdon viimeinen paketti tuli... Marelolta :) Kiitos kaunis - oletkos käynyt meillä?!? En todella tuhlaa energiaani kotitöihin, esim. siivoukseen... joten malli on mitä sopivin. Ja mukana maukkainta belgialaista suklaata.

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oi kuinka ihania joulukoristeita täällä onkaan! Tuo pistelemäsi enkeli on kyllä tosi suloinen, ja saamasi vaihdot ovat kaikki upeita. Tuo lumiukkotähti on mukavan erilainen :-)

Eila kirjoitti...

On tosiaan ihania pistelyitä kaikki!"
Mitenkäs nyt suu pannaan, kun tänään tupsahti postista minullekin(siis sinulle) Lizzie Katen uusin lumiukko???:) Tosi nopea toimitus oli tuolta 123-kaupasta.
Lehti saapi olla olla ihan rauhassa vaikka ensi kesään asti!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kivat vaihdot :)! (Tuon alimmaisen lumiukon minäkin tein vaihtoon, mutta olin laiska ja viimeistelin ympyrän muotoon - ajattelin, että tähti kuullosti niin vaikealta :).)

Tuo Lizzie Kate -lumiukko vaikuttaa tosiaan lumoavalta!

Sari kirjoitti...

Ihania joulukoristeita! Hyvää joulun aikaa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOhhhh miten ihania.
Toivotan Sinulle tunnelmallista ja rauhaisaa Joulua.

Sartsa kirjoitti...

Kauniita pistelyitä taasen! En voi olla ihailematta niitä, vaikka omien loppuunsaattaminen on ihan mahotonta. Tykkään kuitenkin katella muiden tekemiä. :D