tiistai 19. huhtikuuta 2011

OK, I know - I should be getting ready for Easter: in this household it means organizing and cleaning. But surfing the net and blogging is so much more fun :)
Juu, tiedän - pitäis olla siivoamassa, juhla-aika tulossa ja taitaa käydä vieraitakin. Koneella on vaan niin paljon mukavampaa :)

This is s freebie by Tralala, we received it at the Violarium stitching weekend. It will be finished on the lid of a box, for myself. The other freebie by Jardin Privet is also being stitched but it will be a Mailart so it'll take some time :)
Tralalan freebie, jonka saimme Violariumin ristipistoviikonloppuna, on valmis ja päätyy laatikon kanteen, ihan itselle. Jardin Privetin mallista tulee Mailart -kuori, joten vie kauemmin...
And some Lizzie Kate, too. Two small pillows for friends.
Ja lopuksi Lizzie Kate -malleja ystäville.

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi kun kivoja pistelyitä taas.

Virpi kirjoitti...

Onpa kauniita pistelyitä! Onpa kummaa, kun minuakin kiehtoo nuo ristipistot paljon enemmän kuin siivous =D Kohta on ihan pakko heittää vaan se tolussa liotettu sukka sohvan alle, kun ei ehdi mitään ennen pääsiäistä ja sitten kohta onkin jo vappu!

Sari kirjoitti...

Kivat värit freebiessä.

Melanie kirjoitti...

Love them!! :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oi, sinä olet jo ehtinyt tehdä tämän! Tosi kaunis, hyvin valitut värit!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa Pääsiäistä Sinulle. Jos haluat mehiläisvahatöitäni niin lähetä postia maaki@netti.fi. ja ilmoita mitä kortteja haluat (löytyy kategoriasta mehiläisvahatyöt) Voin tulostaa valokuvapohjille töitäni Sinulle Ystävänlahjaksi. Minulla ei ole muuten niitä myytävänä. Sinä olet erityinen