maanantai 11. huhtikuuta 2011


What a weekend! I don't dare call that "a retreat" since for me retreat is something MUCH MORE quiet...:) Twenty something stitchers, all but one met IRL for the first time, great food, the shop - Violarium - open for us all day long and nothing but stitching. What else does a stitcher need!

Mikä ihanuus! Yli 20 samanhenkistä ihmistä, täysihoito ja maukas ruoka, kauppa auki ja aikaa pistellä! Mitä muuta sitä tarvitsee :)
Violariumin Lennun järjestämä viikonloppu Ikaalisissa, Kauppilan matkailutilalla oli siis kyseessä. Upeaa tutustua uusiin ihaniin ihmisiin ja nähdä "vanhat" blogi- ja vaihtotutut livenä. Ainoastaan Virpi R:n olin ennen tavannut. Itselläni ei kameraa ollut mukana, mutta ensimmäiset päivitykset kuvineen löytyvät Sari N:ltä ja Virpi L:ltä. Upea tunnelma varmasti välittyy kuvien kautta :)
EDIT. Päivityksiä ja kuvia Outilla, Marjalla, Sarilla, Kirsillä...

My finished pinkeep for an exchange! I need fabric glue and Fray Check, ordered :)
Miten nopeasti aika kuluikaan! Pistellen, muiden ihania töitä ihaillen ja uusia ideoita imien, kaupan hyllyjä tutkien (voisin kyllä kuvata ostokseni...) ja nauraen, nauraen, nauraen ;) Miten voi melkein outojen ihmisten kanssa synkata niin hyvin? Mieleen jäivät mm. Marjan ja Virpi R:n mahtava viimeistelytahti, Ritvan tekemät neulavihot (pahvia siis seuraavaan :)) ja sanomattoman kauniit reput, Sari S:n miniatyyrit, Niinan Chatelainet...
Sain pisteltyä ikuisuusprojektia hyvin ja viimeisteltyä tuon yläpuolella näkyvän pinkeepin vaihtoon, nauhan laitoin kotona (vaikkei kangasliimaa ollutkaan, tilattu kuitenkin on jo, samoin kuin Fray Check :D). Kiitos Ritvalle ihanan aurinkoisesta kortista tuolla ylhäällä!


Lennu gave us this fabric among other things - isn't it gorgeous! - and I won those adorable scissors!
Kuvissa Lennun tervetulopaketista löytynyt UPEA kangas (sieluni silmin näen mm. mustalla/tummanruskealla pellavalle pistellyn neylatyynyn, pikkutyynyn, johon pistelty sakset ym. ym. sekä arvonnassa voittamani upeat sakset! Kiitos Lennu ja onnetar Sari :)
Ja viimeisenä siis oman tämän kerran ostokset: Christmas-malli on kutsunut jo kauan (linkin takana Lennun pistelemänä), Halloween -tauluun suunnittelen pisteleväni kirkkaanoranssit kurpitsat ja kevätneliöistä vaikka tyyny, biscornuja... Pellavanauhalle aion jossain vaiheessa aloittaa Lizzie Katen Flip-It Blocks.

10 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi että on mukava lukea näitä päivityksiä viikonlopusta. Ihania ostoksia ja miten soma tuo tipupinkeep.

Virpi R. kirjoitti...

Enpä noita ostoksiasi ehtinytkään viikonloppuna nähdä =) Kiitos vielä matkaseurasta. Kylläpä se matkakin sujui niin nopsaan =D Tai siis ainakin kotimatka, kun se oli vähän suorempi reitti...

Ihania nuo viimeistelysi ja vieläkin hienompia livenä. On se niin ihmeellistä miten ihania pistelyitä oli viikonloppuna esillä, ei voinut muuta kuin huokailla ihastuksesta.

Brigitte kirjoitti...

Very spring-y finishes and stitching.

Katri kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata IRL :-) Oli kyllä tosi ihana viikonloppu!

Mari kirjoitti...

Oioi, kiva kirjoitus ja kivoja kuvia. Niin kiva että tavattiin :). Ihan paras viikonloppu takana.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kyllä teillä kuulostaa olleen tosi mukava viikonloppu! :)
Ja kiitokset muuten postista! Olipa mukava yllätys!!! :) :) :)

Srinity kirjoitti...

Oli kyllä hyvä porukka paikalla ja niin hauskaa että tuntui ettei välillä saa mitään tehdyksi kun niin nauratti. :) Kiva että istuit meidän pöydässä ja kestit meidän sekavia juttuja. :D
Upeita töitä sulla on työn alla.
Ai niin, paluu matka meni oikein mukavasti vaikka kestikin paljon pidempään sen Jyväskylän "varikkokäynnin" takia. ;) Hienosti meni siis koko viikonloppu.

Kirsi kirjoitti...

Vau, en tiennytkään, että melkein kaikki olivat sinulle uusia live-tuttavuuksia. Mutta blogien kauttahan me jo tunnetaan toisiamme tosi hyvin! Oli todella mukava tavata ja kiitos vielä LK-malleista, olet tosi herttainen :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa-a, mukavasti sinäkin sait uutta viikonlopusta, siis livetuttavuuksia, mutta myös ostoksia :). Ahaa, ja sinä valitsit nuo sakset! Ne ovatkin tosi ihanat (myös, kuten mun arpajaisvoitto :).)
Oli tosi kiva tavata; hyvin vastasit sitä mukavaa kuvaa, jonka olin sinusta etukäteen mieleeni piirtänyt.
Ja suuret kiitokset anteliaisuudesta LK-mallien suhteen! Ne on niin söpöjä.

Virpi kirjoitti...

Kiva oli Pike sinut nähdä viimein, niin paljon ollaan viimeaikoina oltu yhteyksissä. Ihania ostoksia sinulla, minuakin muuten houkuttelee tuo Lennun viimeistelykangas. Suurkiitos vielä lizzie Kateista!